div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Monster Notebook satın alanlara iki muhteşem oyun hediye

- Advertisement -

Bugünlerde Monster’ın GeForce GTX 1060 veya 1070 grafik kartlı ve Core i7 işlemcili Monster oyun bilgisayarı alanlar GeForce Fortnite Paketi’ne ve Call of Duty Black Ops 4 oyununa ücretsiz sahip olma şansını yakalıyor.

Türkiye’nin oyun bilgisayarı markası Monster Notebook, oyuncuları çok sevindirecek iki harika kampanyayla oyunseverlerin karşısında. Monster’ın Intel Core i7 işlemcili ve GeForce GTX 1060 veya 1070 grafik kartlı gaming laptop modellerinden birini alan kullanıcılar özel GeForce Fortnite Paketi ve Call of Duty Black Ops 4 oyunlarını ücretsiz olarak edinebilecekler.

GeForce Fortnite Paketi
Uygun Monster gaming laptop modellerini satın alan oyuncuları bekleyen ilk hediye özel GeForce Fortnite Paketi. Monster’ın NVIDIA GTX 1060 veya GTX 1070 grafik kartlı modellerinden birini satın alan kullanıcılar bu özel paketin de sahibi olacaklar. Bu paketin içinde oyuncuların Fortnite’ın çevrimiçi mağazasında diledikleri gibi harcayabilecekleri 2000 V-Papel ve Fortnite Counterattack seti bulunuyor.

Nadir dereceli Reflex kıyafeti, Pivot planörü, Sıradışı Angular Axe kazması ve Response Unit sırt süsünden oluşan set oyunculara hayatta kalma mücadelesine tarz sahibi bir karakterle girme fırsatı veriyor.

Black Ops 4 Kampanyası
Monster’ın oyunculara sunduğu bir diğer heyecan verici oyunsa Call of Duty serisinin son oyunu Black Ops 4. Seriye bu yıl eklenen eğlenceli battle royale modu, heyecan dolu zombi modu ve kıyasıya mücadelelere sahne olan, aksiyonun eksik olmadığı çoklu oyunculu modlarıyla Black Ops 4, 2018’in en çok beklenen oyunlarından biri. Monster’ın Intel Core i7 işlemcili modellerinden birini tercih eden oyunseverler Black Ops 4’e ücretsiz olarak sahip olacaklar.

Bu şahane kampanyalarla ilgili detayları öğrenmek için monsternotebook.com.tr/ adresini ziyaret edin.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler