div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Mumya filmini izlemeye gidiyoruz!

- Advertisement -

Uzun süredir beklenen ve Tom Cruise‘un başrollerinde oynadığı Mumya filmini herkesten önce izlemek ister misiniz?

Eğer siz de Mumya için gün sayıyorsanız, harika haberlerimiz var. 6 takipçimize ikişer kişilik Mumya özel ön gösterim bileti armağan ediyor ve filmi hep beraber izliyoruz!

Bu özel gösterim 8 Haziran Perşembe akşamı İstanbul’da gerçekleştirilecek ve detaylar netleştiğinde kazanan arkadaşlarımız ile salon bilgilerini paylaşacağız.

Bunun için yapmanız gerekenler çok basit.

1- Facebook sayfamızı beğenin.
2- Facebook sayfamızdaki mesajı beğenip, kendi duvarınızda ve herkese açık olacak şekilde #leveldergisi ve #Mumya hashtag’lerini kullanarak paylaşın.

Hepsi bundan ibaret ?

Son katılım tarihi 6 Haziran’dır.

- Advertisement -

Kazananların duyuruları Facebook sayfamızdan 7 Haziran tarihinde yapılacak ve biletleri özel mesaj yoluyla iletilecektir.

Mumya Hakkında

Tom Cruise, medeniyetin doğuşundan beri dünyadaki tüm kültürlerin ilgisini çeken efsanenin yepyeni ve göz alıcı sinema versiyonu olan Mumya filminde başrolde yer alıyor.

Acımasız çölün derinliklerindeki bir lahitte gömülü olduğu düşünülen, hayatı haksız bir şekilde elinden alınmış antik prenses (Sofia Boutella, Kingsman: The Secret Service ve Star Trek Beyond), günümüze uyanır; yüzyıllardır içinde büyüyen kötülüğünü ve insanlığa meydan okuyan dehşetini de beraberinde getirir.

Ortadoğu’nun çöllerinden günümüz Londra’sının altında gizlenmiş labirentlere uzanan Mumya, yeni bir tanrılar ve canavarlar dünyasını aralayan yaratıcı hikayesiyle şaşırtıcı bir şiddet ve heyecan sunuyor.

Cruise, Annabelle Wallis (gelecek film King Arthur, TV Peaky Blinders), Jake Johnson (Jurassic World), Courtney B. Vance (TV’den American Crime Story: The People V. O.J. Simpson) ve Oscar ödüllü Russell Crowe’un (Gladiator) yer aldığı oyuncu kadrosuna katılıyor.

Aksiyon macera filminin yaratıcı ekibinin başında yönetmen/yapımcı Alex Kurtzman yer alıyor. Yapımcılar; son birkaç yıldır en başarılı film serilerinden bazılarını geliştiren Chris Morgan ile Transformers, Star Trek ve Mission: Impossible serilerinde yazar ve yapımcı olan Kurtzman.

Morgan ayrıca üçüncü bölümünden itibaren olağanüstü bir büyüme yaşayan Hızlı ve Öfkeli serisinin de hikayesini düzenlemiştir. En son Mumya üçlemesinin yapımını gerçekleştiren Sean Daniel da Kurtzman ve Morgan ile birlikte yapımı yürütüyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler