div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Netmarble’ın yeni oyunu Black Throne çıktı!

- Advertisement -

Netmarble, gerçek zamanlı yeni strateji oyunu Black Throne’u oyun severlerin beğenisine sundu. Hem PC’den hem de mobil cihazlardan oynanabilen Black Throne, oyuncularına kılıç ve kalkan sesleri eşliğinde Orta Çağ’ın ihtişamlı ambiyansını yaşatacak.

Netmarble yeni oyunu Black Throne ile oyun severleri, barutun henüz kullanılmadığı Orta Çağ’ın ihtişamlı dönemlerinde cesaretlerini, zekalarını ve yeteneklerini sınamaya davet ediyor.

Hem mobil cihazlardan hem de PC’den ücretsiz oynanabilen gerçek zamanlı yeni strateji oyunu Black Throne, binlerce oyuncunun birbiriyle savaştığı sanal bir Orta Çağ evreni sunuyor. Black Throne’da oyuncular kendi toprağını belirleyerek, Orta Çağ’ın en büyük hakanı olmak için ordularını yönetebiliyor, diğer hanlıklarla diplomatik anlaşmalar yapabiliyor, ittifaklar kurup ve başka hanlıklarla savaşabiliyor.

Black Throne Android sistemli telefonlara Google Play’den, iPhone ve iPad’lere App Store’dan indirilebiliyor. Ayrıca Black Throne’un resmi internet sayfası http://www.joygame.com/black-throne üzerinden de oynanabiliyor.

black throne pr

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler