div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Nintendo NX’in çıkış tarihi açıklandı

- Advertisement -

Nintendo’nun tasarımı ve özellikleri sır gibi saklanan, adına hikayeler anlatılan yeni konsolu 2017 yılı Mart ayında tüm dünyada satışa çıkıyor.

Bu bir diğer açıdan, Nintendo’nun daha önce dillendirdiği 2016 sonu tahminlerinin biraz daha gecikmesi demek. Ayrıca firmanın attığı bir tweet’e göre Zelda’nın Wii U versiyonu da 2017 yılında NX versiyonu ile beraber piyasaya çıkacak.

Nintendo’nun bu yıl Haziran ayında düzenlenen E3 fuarında ağırlığı Zelda olacak ve Nintendo NX’in bu fuarda da örtüsünün kaldırılması beklenmiyor.

Nintendo’nun açıkladığı rakamlara göre 3DS’in satışlarında düşüş söz konusu. Geçen yıl 3DS platformlarında en fazla satılan oyunlar ise 3 milyondan fazla satan Animal Crossing: Happy Home Designer ve 1.2 milyon adetlik satış rakamına ulaşan Pokémon Super Mystery Dungeon oldu.

Üretim hatlarına veda edecek olan Wii U platformunda ise Splatoon 4.27 milyon adetlik satışa ulaşırken, Super Mario Maker da 3.52 milyon adet satıldı.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler