div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Nioh’da ilerleyişimizi kolaylaştırmak mümkün mü?

- Advertisement -

Uzun süredir beklenen ve nihayet piyasaya çıkan Nioh, şimdiden Dark Souls serisinden bile daha zor bir yapım olduğunu dosta düşmana ilan etmiş oldu.

Peki pek çok oyuncunun hayatlarında oynadıkları en zor aksiyon oyunu olarak adlandırdığı, hele hele son boss’larının zorluğunun Parasite Eve II ile kıyaslandığı Nioh’yu daha kolay hale getirmenin yolları var mı?

Oyuncular sadece zorluğu değil derinliğiyle de baş döndüren Nioh’da ilerlemelerini kolaylaştıracak türlü taktikler bulmak için birbirleriyle yarış halinde bir süredir. Bunun sonucunda da Boss’ları kesmenin türlü yollarını bulmayı başarmışlar.

Mesela rakibi yavaşlatan tılsımları kullanan şu arkadaş;

Ya da Living Weapon modunda kalıp ekstra hasar verebilmek için Soulstone floodlayan diğeri.

- Advertisement -

Bu taktikler işinize yarayacak olsa bile hatırlatmış olalım, oyunda karşınıza çıkan ilk iskeletler bile muhtemelen canınızı en az bir kez alacaktır, müsterih olun.

Haberler

1 Yorum

  1. Dondurucu ve yavaşlatıcı büyülü oyunlari hiç sevmem oynamamda çekiç balta ve kılıcın kullanıldığı okların sınırlandırıldığı oyun isterim bir de ateşli silahların çekicin baltanin yanında ne işi var ateşli silahlarda oyunda olmasın böyle oyuna bir milyar veririm.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler