div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

No Man’s Sky’a kara araçları geliyor!

- Advertisement -

No Man’s Sky son yılların en tartışmalı oyunlarından birisi kesinlikle, öyle ki çıkışının üzerinden iki buçuk ay geçmesine rağmen oyuncuların bir kısmının öfkesi geçmiş değil.

Neredeyse sınırsız bir 4X oyunu bekleyen ancak bir hayatta kalma / macera oyunu ile karşılaşan oyuncuların bir kısmı seri bir şekilde Steam’den para iadesi isterken, biz oyunu hayli beğenmiştik 236.sayımızda okuyabileceğiniz gibi. Halen de oyunu dergideki Market bölümündeki Macera oyunları arasında tavsiye edilenler arasına göstermeye devam etmekteyiz.

Diğer taraftan, bu tepkiler Hello Games için oldukça yıkıcı oldu ve firma oyun çıktığından beri sessizliğe büründü, en azından geçen haftaya dek. Oyuna en son gelen Foundation güncellemesi ile oyunda yapabileceğiniz şeylerin sayısında ciddi anlamda bir artış olurken, firmadan da devamının geleceği konusunda sözler geldi.

Diğer taraftan Reddit kullanıcıları oyunun dosyaları arasında lastik tekerlek setleri ve bir buggy’de kullanılabilecek bazı parçalara da rastlamışlar. Öyle ki bunları kullanmanızı sağlayan ancak şu anda hiçbir işe yaramayan bir mod bile yapmışlar.

En sonunda yine belirtelim, oyun güzel arkadaşlar.

Sosyal medya akımına kapılıp denemediğiniz bir oyundan nefret etme hatasına düşmeyin. Elbette bu biraz da hangi tarzda bir oyun beklediğinize bağlı.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler