div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

No70: Eye of Basir, Steam’de yerini aldı!

- Advertisement -

Merakla beklenen Türk yapımı oyun No70: Eye of Basir, Steam Store’da yerini aldı.

Geçtiğimiz haftalarda çıkış tarihini 15 Nisan olarak açıklayan Oldmoustache Gameworks ekibi, yeni ekran görüntüleri ve bir teaser video ile Steam Mağaza Sayfasını açtı, bu sayede kullanıcıların ve takipçilerin istek listesine ekleme özelliğini aktif hale getirdi.

Steam sayfasında 12 dil desteği görünmesinin yanı sıra, Türkçe ve İngilizce seslendirme desteği dikkat çekiyor.

HTC Vive desteğini opsiyonel olarak sunan oyun, tam kontrolcü desteğine de sahip. Oyunu istek listesine eklemek isteyenler şu linkten mağaza sayfasına ulaşabilirler.

OYUN HAKKINDA

“Çocukluğumda; Aras, babaannem ve ben üçümüz eski bir evde kalırdık. Dar bir sokakta olan bu ev bizim tüm anılarımızın geçtiği, babannemle uzun yıllar bir arada kaldığımız garip bir evdi. Bazı geceler ev derin bir sessizliğe bürünür, anlayamadığımız olaylar olur, eşyalar sık sık yer değiştirir ve bazen kapının önünden aniden birşey geçerdi. Yaşanan bu olaylara hiçbir zaman anlam veremedik. Bir gün babaannemin odasının önünden geçerken ufak bir sandık ilgimi çekti. Sandığı açmak için elimi uzattığımda babaannem elime vurdu ve kızdı. Babaannemi o güne kadar hiç bu kadar sinirli görmemiştim. Sandığa ise bir daha hiç rastlamadım.”

Aras’a yardım etmek ister misiniz? “No70: Eye of Basir” hikaye ve araştırma odaklı, birinci şahıs tarafından oynanabilen korku ve macera türünde bir oyundur. Oyuncular Aras ve Erhan’a, Basir’in sırrını çözmek için yardım edecek ve 70 numaralı evin gizemini çözmeye çalışacaktır.

- Advertisement -

Çocukluklarını babaannesiyle birlikte 70 numaralı bir evde geçiren Aras ve Erhan, bu evin içerisinde yaşadıkları süre boyunca anlam veremedikleri bir takım paranormal olaylara maruz kalmışlardır. Babaannelerinin ölümünden sonra evden ayrılan iki kardeş farklı hayatlar yaşamaya başlar. Aradan geçen 20 yılın ardından Erhan başarılı bir arkeolog, Aras ise bir kreatif direktör olmuştur.

Erhan, bir sabah uyandığında evinde bir şeylerin değiştiğini fark eder. Araştırma yapıp neler olduğunu anlamaya çalışırken, bilinmeyen bir sebeple aniden ortadan kaybolur. Uzun süre kardeşinden haber alamayan Aras, Erhan’ı bulmak için onun izinden gitmeye karar verir. Fakat neler yaşayacağı hakkında hiç bir fikri yoktur.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler