div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

NTT Game, Mad Tanks için 200 adet promosyon kodu dağıtıyor!

- Advertisement -

Ülkemizde NTT Game tarafından yayınlanan ve oyun severlerin heyecanla beklediği MMO Aksiyon oyunu Mad Tanks bilindiği gibi 11 Mayıs tarihinde oyunculara sunuldu. Oyuncularına oldukça eğlenceli bir Tank savaşı deneyimi yaşatmaya hazırlanan Mad Tanks, bu çıkışı LEVEL okurlarına 200 adet promosyon kodu dağıtarak kutluyor.

Mad Tanks – Yepyeni bir Stratejik Tank Oyunu
Yılların eskitemediği ve Steam ile birlikte tekrar yükselişe geçen Knight Online, Kingdom Online ve Phantomers gibi oyunların yayıncılığını üstlenen NTT Game’in dördüncü, tarayıcı tabanlı olarak da ilk oyununu yayınladı. TPS ve RTS öğelerini barındıran tarayıcı tabanlı bir MMO Action türündeki oyun olan Mad Tanks, adından anlaşılacağı üzere oyuncularına çılgın bir tank savaşı deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Peki, Mad Tanks nasıl bir oyun?
Oyun severlere oldukça zengin bir içerik sunan Mad Tanks’de 100’den fazla tank çeşidi, 7 farklı oyun modu ve çeşitli özelliklere sahip 100’e yakın mürettebat bulunuyor.
Oyuna ilk giriş yaptığınızda size sunulan 4 farklı tank arasından birini seçerek oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Oynadığınız oyunlarda kazandığınız genel tecrübe puanları ile tankınızı geliştirebilirsiniz. Yeteri miktarda puan topladığınızda da tank sınıfları arasından stratejinize en uygun sınıfı seçerek, seçtiğiniz sınıfa ait tank araştırma ağacı üzerinden daha üst seviye tanklara sahip olabilirsiniz.

Mad Tanks’de aralarında Dereceli Eşleşme, PvP ve PvE’nin de bulunduğu 7 farklı oyun modu bulunmaktadır. Modlara özel eşleşme havuzuna isminizi yazdırarak, sistem tarafından takım arkadaşlarınızın ve rakip takım oyuncularınızın seçilmesini sağlayabilirsiniz. Ek olarak belirtelim; Dereceli Eşleşmeye girebilmeniz için 8. seviye bir tanka sahip olmanız gerekmektedir.
Mad Tanks’de çok sayıda mürettebat bulunuyor. Mürettebatların sahip oldukları özellikler savaş meydanında düşmanlarınıza karşı sizi oldukça avantajlı hale getirebilir. Bu sebeple mürettebatınızı, tankınızın yapısına ve stratejinize uygun olarak seçmenizde fayda var.

Ayrıca Mad Tanks’de arkadaşlarınız veya diğer oyuncular ile birlikte müfreze kurabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda oyuna eklenmesi planlanan Müfreze Savaşları ve Müfreze Sıralamasına hazırlık için oyuna giriş yaptığınızda Müfreze butonundan ekibinizi oluşturabilirsiniz.

 

Kodunuzu almak için; https://www.level.com.tr/lvl3/

- Advertisement -

 

Kodun içeriğinde neler var?
image004

 

 

-10.000 Tecrübe
-100.000 Gümüş
-1 Özel Hediye Mermisi
-5 Savaşlık Özel Mermi

 

Kodu nasıl kullanacağım?
image001

image003

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Kodun son kullanım tarihi bulunmamaktadır.

 

Oyuna giriş yapmak için; http://www.nttgame.com/madtanks/tr

Savaş meydanında görüşmek üzere, iyi eğlenceler.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler