div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

100 bin dolarlık HEX turnuvası başlıyor!

- Advertisement -

HEX: Shards of Fate’in duyurulan Hex Invitational Turnuvası 6 Ekim tarihinde başlıyor. Finalistleri 100.000 USD para ödülünün yanı sıra Lake Forest CA ABD’de gerçekleşecek olan çevrimdışı finaline bir seyahat bekliyor.

İlgilenen oyuncular katılım şartlarının ve turnuva kurallarının ayrıntılarını şurada bulabilir:
http://tr.hex.gameforge.com/news/invitational.html

İşleyiş
Turnuvanın tamamı birkaç ay sürecek. Bu süre içinde yerel saat bölgeleri ne olursa olsun tüm oyunculara aynı şartları sunabilmek için işleyiş çeşitli safhalara ayrılacak. Genel oyun faaliyetinde güçlendirme paketleri gibi normal ödüllerin yanı sıra eleme biletleri dağıtılacak.

Tüm katılımcılar günlük olarak planlanan Yapım ve Mühürlü turnuvalara katılarak sonraki tura yükselme şansı elde ederler. Kullanıcıların kaç bilet alacağı turlardaki sıralamalarına bağlıdır.
Ön turun en iyi oyuncuları belirlenen 12 eleme turunda HEX Invitational’de birbirlerine karşı mücadele eder. Katılım için seçkin bir deste, bunun için de başlangıç destelerinden biri ve kazanılmış 10 eleme bileti yeterlidir. Eleme turlarının kazananı büyük çevrimdışı finali için ABD’ye seyahat edip orada kazananı belirleyecek.

Modlar
Oyuncu sayısının ve tekli turnuvaların çok olması nedeniyle ön turlarda İsviçre sistemi kullanılır. Belirli bir tur sayısı boyunca katılımcılar birbirlerine karşı mücadele ederler ve mağlubiyet durumunda yarışmadan elenmezler.

Sonraki eleme yarışlarında katılımcı alanı azaldığında tekli elemeler başlar. Bu tekli elemelerde sadece düellonun galibi turnuvadan ayrılmaz. Bu turun galibiyse ABD’deki finale katılmaya hak kazanır.

- Advertisement -

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler