div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

37Games, Kurban Bayramı’nı yepyeni etkinliklerle kutluyor!

- Advertisement -

Çin’in en büyük ilk 3 oyun şirketinden biri olan 37Games, Kurban Bayramını özel etkinlikler ile kutlayacak.

Koyunları topla ödülleri kap!
Etkinlikler kapsamında 22-30 Eylül tarihleri arasında “Koyun Toplama” isimli mini oyunu oynayan oyuncular Kıyamet Savaşçıları ve Mitoloji Online oyunlarında kullanabilecekleri çeşitli ödüllerin de sahibi olacak. Oyuncuların yapması gereken ise 30 saniye içerisinde toplayabildikleri kadar koyunu toplamak olacak. Oyuncular, etkinlik boyunca topladıkları koyun sayısına bağlı olarak çeşitli hediye paketi seçimlerinde bulunabilecek.

Mitoloji Online oyuncularına binek hediyeleri dağıtılacak
“Koyun Toplama” etkinliği dışında 37Games; Mitoloji Online oyununda, 22-24 Eylül arasında Akınlar Hediyesi, Hedef ve Çekilişi isimli üç farklı etkinlikte daha oyun severleri mutlu edecek. İlk olarak Zindan Baskınları’nda belli bir süreye erişen oyuncular üç farklı Binek Hediye Paketi’nden birinin sahibi olacak. İkinci etkinlikte ise her gün oyuna giriş yapmak gibi belli şartları yerine getiren oyuncular da hediyeleri kazanacak. Çekiliş etkinliğinde ise oyun severler çektikleri piyangoya göre özel bineklerin sahibi olacak.

Kıyamet Savaşçıları oyuncuları hazinelerine değer katacak
Etkinlikler çerçevesinde Kıyamet Savaşçıları oyuncuları hazinelerini daha da artıracak ödüller kazanabilecek. Hediyeler içerisinde Kraliyet Unvanı, Lv 2 Binek Hapı, Lv 1 Binek Hapı, 2X EXP İksir, 1.5X EXP İksir, Lv 1 Hayvan Yemi, Splendid SP, Ore, HP Paket (L), ve MP Paket (L) gibi birbirinden değerli ödüller bulunuyor. Kraliyet Unvanı hediyesi sürekli geçerliliği olan bir ödül olup aktif edildiğinde karaktere HP+1662, ATK+102, DEF+51 güç katıyor.

Etkinlikler ile ilgili daha fazla bilgi için: http://events.37.com/tr/KurbanBayrami/?cid=87&scid=A1_jib

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler