div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dirty Bomb açık beta’ya geçti!

- Advertisement -

Nexon’un şu sıralar yeni MMOFPS projelerine bir hayli ilgi duyduğu bir gerçek. Firma bir yandan Combat Arms: Line of Sight’ın kapalı betasıyla uğraşırken bir yandan da yepyeni bir MMOFPS oyunu Dirty Bomb’un açık betasını Steam üzerinden sundu. Açık beta ile birlikte oyunda 12 adet seçilebilir karakter ve beş adet harita olacağı açıklandı.

Bir kere Dirty Bomb eski nesil shooter deneyimini bizlere sunacak. Haritalar üzerinde takımlara farklı görevler verilecek ve takımlar bu görevleri yerine getirmeye çalışacaklar. Oyun yapısı ve mekanikler özellikle 2005 yılı öncesi shooter oyunlarına bir hayli benzeyecek. Zaten yapımcı firma Splash Damage’in amacı da eski nesli özleyenler için oyunculara yeniden bu deneyimi sunmak. Tabi oyun yapısını eski nesil göre ayarlayan yapım görsel kalitesini ve animasyonları günümüz MMOFPS’leri ile eşdeğer tutacak.

Oyunun açık betasına katılmak istiyorsanız Steam üzerinden tamamen ücretsiz olarak indirip göz atabilirsiniz.

http://store.steampowered.com/app/333930/

maxresdefault

Haberler

1 Yorum

  1. Diğer bu tarz oyunlar gerçekten halt etmiş. Bu oyunu kapalı beta başladığından beri oynuyorum, millete zorla para harcatmadan keyif çıkarılabilen ender oyunlardan. Keyfini çıkarmak için beş kuruş vermenize gerek yok, tüm mercenary’ler dengeli, hilecisi hurdacısı yok, ve kill farmlamak yerine görev bazlı maçlar var. Daha ne olsun?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler