div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

5.000 TL ödüllü Phantomers Klan Turnuvası!

- Advertisement -

Yayıncılığını NTT Game’in üstlenmiş olduğu yeni nesil taktiksel MMOFPS oyunu Phantomers’da büyük güncellemenin ardından şimdi de Klan Turnuvası heyecanı yaşanıyor. NTT Game’in Phantomers için düzenleyeceği 2. turnuva olan bu Klan Turnuvası’nda ise toplam ödül havuzu tam 5.000 TL!

25 Kasım 2015 tarihinde başvuruları açılan turnuvada mücadeleler 5vs5 formasyonunda online olarak gerçekleştirilecek. Turnuvaya katılmak isteyen oyuncular resmi Phantomers forumu üzerinden takım ismi ile birlikte 5 as ve 1 yedek oyuncu belirterek başvurularını yapacaklar. Turnuva başvuruları 3 Aralık tarihine kadar devam edecek ve 5-6 Aralık tarihlerinde de klan turnuvası mücadeleleri gerçekleştirilecek. Turnuvada herhangi bir katılım sınırı bulunmamaktadır. Kurallara uygun şekilde başvuru yapan bütün takımlar turnuvaya katılabilecek.
Ş
imdi gelelim turnuvada dağıtılacak ödüllere. Phantomers 2. Klan Turnuvası mücadeleleri sonunda;

1. olan takım 2.500 TL + 30 Günlük Özel Turnuva Karakteri
2. olan takım 1.500 TL + 15 Günlük Gold Silah Paketi
3. olan takım 1.000 TL + 7 Günlük Gold Silah Paketi
4. olan takım ise 3 Günlük Gold Silah Paketi kazanacak.

Ayrıca turnuvada yer alan bütün klanların oyuncularına katılım ödülü olarak oyun içi 20 elmas ve 7 Günlük VIP Üyelik verilecek.

Phantomers 2. Klan Turnuvası’na katılmak isteyen oyunseverler için başvuru sayfası ve ayrıntılı bilgi burada.

NTT Game yöneticileri 3. Turnuvanın ise Ocak ayında gerçekleştirileceğini ve bu turnuvanın finallerinin İstanbul’da bir etkinlik alanında yapılacağını belirttiler. 3. Turnuva detaylarının Aralık ayı içerisinde paylaşılması bekleniyor.

Phantomers için son bir haberimiz daha var. Phantomers ekibi, oyuncuları için sürpriz bir Oyuna Giriş etkinliği hazırladı. Bu etkinlik kapsamında 26 Kasım – 3 Aralık tarihlerinde oyuna giriş yapan oyuncular, aralarında büyük güncelleme ile birlikte gelen eşyaların da yer aldığı müthiş bir ödül paketi kazanıyor.

- Advertisement -

İşte Oyuna Giriş Etkinliği ile elde edebileceğiniz ödüller;
* Leopar Desenli Silah Paketi – 15 Gün (WA2000, MG3, G36C Silahları)
* 30,000 Gold
* Flaş Bombası / Sis Bombası – 3 Gün
* Fast Hand / Access Kit Ek Özellikleri – 3 Gün
* Military Nick – 7 Gün

2NYLjE

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler