div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Aion 4.9 güncellemesinin detayları belli oldu!

- Advertisement -

Kore’de AION için 5.0 güncellemesi duyuruldu ve bu güncelleme yeni zırhlar, kostümler, zindanlar, bölgeler, yetenekler, yeni seviye sınırı ve çok daha fazlasını getirecek.

Ancak bizim için önemli olan Avrupa’daki AION’a neler geldiği ve burada 5.0 güncellemesi için bir süre daha bekleyeceğiz. Şimdilik onun yerine bir hayli geniş bir listeye sahip olan 4.9 güncellemesi ile yetineceğiz. Açıkçası güncellemenin tüm detaylarını burada vermek pek de mümkün değil zira 28 sayfalık bir güncelleme listesi ile karşı karşıyayız. Ancak belli başlı önemli değişikliklere baktığımız zaman her iki fraksiyon için Upper Abbys’e iskele benzeri bir yapının eklendiğini söyleyebilirim. Bu yapıların eklenmesinin amacı gelen Balaur saldırılarına karşı çok daha etkili savunma yapabilmek.

Eklenen bir diğer yeni içerik Sealed Argent Manor olarak seviye 65 ve üzeri oyuncular için yeni bir instance oldu. Tüm bunlara ek olarak özetle var olan instancelerde düzenlemeler yapıldı; Abbys’e 16 yeni üs eklendi ve bazı üsler düzenlendi; yetenekler, eşyalar, karakterler, görevler, lejyonlar ve arayüz elden geçirildi ve hatalar giderilerek yeniden düzenlendi. 28 sayfa uzunluğundaki güncelleme notlarının tamamına bakmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

aion-ncsoft-gladiator-maska

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler