div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

AION artık Steam’de!

- Advertisement -

Gameforge, ödül almış MMO’su AION’u Valve’nin dijital satış platformunda yayınladı ve 16.12.2015 tarihinden itibaren tüm Avrupalı kullanıcılar AION’u ücretsiz olarak indirebiliyorlar.

Gameforge’un AION Free-to-Play’den sorumlu Ürün Müdürü Nicolas Stumpf: “Bu adımla AION’a daha fazla oyuncunun giriş yapabilmesini sağlayabileceğiz. Bu, AION’un yüksek oyuncu sayısını aynı seviyede tutmak ve oyuncuların heyecanlı Atreya dünyasındaki maceralarının sürekli olarak keyifli geçmesini sağlamak için uyguladığımız stratejinin bir parçasıdır.”

Asmodiyer ırkını teşvik etmek için yeni oyunculara, ilk karakterleri sekizinci basamağa ulaştığında ücretsiz bir altın paket verilecek.

AION Free-to-Play’i şimdiye kadar Gameforge Live istemci üzerinden oynayan kullanıcılar için herhangi bir değişiklik söz konusu olmayacak. Oyuna doğrudan http://aion.gameforge.com üzerinden ulaşılabilecek.

AION_Asset

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler