div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

AION’un eski etkinliği geri döndü!

- Advertisement -

NCSoft, her geçen gün AION’a yeni bir etkinlik gelmeye devam ediyor. Free to play olan oyun ilk günlerindeki ihtişamına sahip olmasa bile kendine has oyuncu kitlesiyle yoluna devam ediyor.

NCSoft, AION’a yeni bir etkinlik daha getirdi. Aslında etkinliğe yeni demek çok da doğru olmaz zira Shugo Emperor’s Vault isimli etkinliği daha önce de görmüştük. Bu yeni etkinlik ile Shugo Emperor’s Vault’a 40 seviye ve üzeri oyuncular üçerli guruplar halinde girecek ve düşmanlarla savaşacak. 8 dakikalık zamanı bulunacak oyuncular bu süre içerisinde yok edebildiği kadar düşmanı yok edecek. Ayrıca düşmanlardan topladığınız puanlar sayesinde etkinlik sonunda sıralamadaki yerinizi görebileceksiniz. Sıralama sonunda elde ettiğiniz yere göre bazı anahtarlara sahip olacaksınız. Aynı zamanda mağazadan satılan bu anahtarlar belli hazine kutularını açmanıza olanak tanıyacak. Etkinliğin 16 Eylül’e kadar süreceği açıklandı.

Screenshot-Tiamats-Incarnation-1-lrg

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler