div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Albion Online gelişmeye devam ediyor!

- Advertisement -

Platformlar arası destek verecek olan MMORPG oyunu Albion Online’ın kapalı betasına 10 gün kadar bir süre kaldı. Benim de heyecanla merak ettiğim oyun kapalı betaya başlamadan önce ekonomik faaliyetlerini geliştirmek ve düzenlemek adına yeni bakım çalışmaları yaptı.

Albion Online’da tamamen oyuncuların yöneteceği bir ekonomik sistem olacak. Çiftçiler, aşçılar, iksirciler ve bunun gibi diğer mesleklere sahip olan oyuncuların her biri ekonomik sistemin bir sütunu olacak. Yapılan yeniliklerin iksirler ve diğer tüketilebilir maddeler ile ilgili olduğu açıklandı.

Yapımcı Sandbox Interactive’in yayınladığı gönderiye göre öncelikle yiyecekler ve iksirlerin farklılaştırıldığı belirtiliyor. Yiyecekleri nasıl üretebileceğimiz de açıklanan bilgiler arasında. Albion Online’da kuracağımız çiftlikler sayesinde yiyecek üretebileceğiz. Tarım yoluyla elde edebileceğimiz yiyecekler olduğu gibi hayvancılık yaparak da hayvansal ürünleri stok yapabileceğiz. Bu ürünleri çeşitli tarifler kullanarak lezzetli yiyecekler haline getirebileceğiz. Tüm yiyeceklerin üç farklı lezzet seviyesi olacağı belirtiliyor. Yapabileceğimiz bazı yiyecekler ve oyunculara verdikleri özellikleri aşağıda bulabilirsiniz.

f3992aa1e10afc17bd66bab48201ec1b0898d5c8

Soup (Çorba): Savaş dışındayken sağlık yenileme hızını artırıyor.
Salad (Salata): Crafting hızını ve kalitesini artırıyor
Pie (Turta): Maksimum yükü ve toplama hıznı artırıyor.
Omlette (Omlet): Yeniden dolma sürelerini düşürüyor.
Stew (Yahni): Ekstra savaş hasarı veriyor.
Sandwiche (Sandviç): Maksimum sağlığı artırıyor.

Verilen bir diğer bilgi ise iksirler hakkında oldu. Oyundaki iksirler kısa zamanlı veya anlık olarak olsa da oyunculara oldukça güçlü etkiler sağlayacak. Sağlık ve enerjinizi zaman içerisinde yenileyebilecek iksirler, afallayan dostlarınızı tekrar eski haline döndürebilen iksirler, savunmanızı güçlendirebilecek iksirler, negatif etkileri silebilecek ve büyü rejenerasyonunu artırabilecek iksirler yer alacak.

Haberler

1 Yorum

  1. Yıllardır gelmiş geçmiş en mükemmel yayın organlarından biri olan Level’e yaptıkları güzel tanıtımdan dolayı teşekkürleri borç biliriz. Albion Online maceramıza tam hız devam ediyoruz.
    Berlin’e yolunuz düşerse Albion Online ofisimize bekleriz. Community Manager Christoph sizleri misafir etmekten onur duyacaktır.

    Ayrıca Türkiye toplulukları adına büyük Level ekibinin;
    Resmi facebook sayfamıza; https://www.facebook.com/albionturk/
    Albion Online Türkiye Forum sitemize http://www.albiont.com/forum/index
    desteğinizi bekleriz.

    Tüm LEVEL çalışanları; sizi çok seviyoruz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler