div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Albion Online şeytani bossunu tanıttı!

- Advertisement -

Özellikle crafting sisteminin, ticaretin ve elbette savaşların ön planda olacağı bir MMORPG olmak üzere kapalı betasına hızla yaklaşıyor Albion Online. Her geçen gün yeni bir oyun içi dinamiğini de oyunculara sergilemekten geri kalmıyor.

Albion Online yeni yayınladığı videoda ise oyunda yer alacak güçlü bir bossu tanıttı. Demon Prince isminden de anlaşılacağı gibi şeytani güçlere sahip bu bossa karşı beş kişilik takımlar halinde savaşabileceğiz. Üç temel yeteneğe sahip olacak olan Demn Prince’ın ilk yeteneği Withering Spheras’da, boss silahını yere vurarak her yöne doğru saldırı gerçekleştiriyor ve daha sonra bu saldırı kendisine geri dönerken tekrar oyunculara zarar verebiliyor. Bu yetenek bana Heroes of the Storm’da Diablo’nun Fire Stomp yeteneğini hatırlattı. Hatta aynısı. İkinci yetenek Demonic Pull’da ise Demon Prince oyuncuları birden bire uzağına fırlatıveriyor ve hasar veriyor. Şeytani bossun son yeteneği ise Invasion From Hell. Bu yetenek ile Demon Prince bir portal aracılığıyla birçok minyonu rtaya çıkarıveriyor ve üzerimize salıyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler