div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Allods’a yeni PvP modu!

- Advertisement -

Sevilen Türkçe MMORPG oyunlarından Allods Online yepyeni bir güncellemeyle yeni oyun içeriklerine kavuştu. Bu güncellemeyle beraber oyunun zaten başlayan PvP sezonu yeni bir boyut, yeni bir heyecan kazanacak. Zira güncelleme PvP konusunda yeni bir oyun modu, Rated PvP’yi sizlere sunuyor.

Öncelikle güncellemenin Ferris bölgesi için yepyeni bir raid sunduğunu belirtelim. Bu raid Ferris’deki senaryonun devamı olacak. Güncellemenin PvP yönüne baktığımız zaman ise 3-6 oyuncu arası guruplar aynı saydıki oyuncuya sahip guruplarla karşılaşacaklar. Olay yalnız bununla da sınırlı değil. Bu savaşlar üç yeni haritada yapılacak ve haritaların her biri kendi düzenine sahip olacak. Bu da oyuncuları haritalarda farklı stratejiler kullanmaya teşvik edecek. Oyuncuların bireysel performansları ise derecelendirilecek ve sıralamalar buna göre belirlenecek. Yalnız bu PvP savaşları oyunda yalnızca 65. seviyeye ulaşmış oyuncular için açık olacak.

firegirl1

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler