div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Aman ne güzel… Rainbow Six: Siege’de tek kişilik hikaye modu olmayacak…

- Advertisement -

Tek kişilik hikaye modunu dışlayan oyunlar kervanına Rainbow Six’in en son üyesi de katıldı.

Bilindiği gibi 24 Eylül’de erken erişime giren Rainbow Six: Siege bu yıl sonuna doğru piyasada olacak, yani arada öyle çok bir zaman kalmadı. Bu yüzden kapalı beta’ya dahil olduğumuz anda ilgili menüyü göremediğimizde durumu farketmiş ancak resmi bir açıklama gelene kadar gıkımızı çıkartmamıştık, işte o beklenen açıklama geldi ve Ubisoft oyunun tek kişilik hikaye moduna sahip olmayacağını açıkladı.

Bu yılın başlarında oldukça ilgi çeken Evolve ve nihayet Star Wars: Battlefront’un ardından bilindiği gibi Call of Duty: Black Ops III’ün PS3 ve Xbox 360 versiyonlarında da tek kişilik hikaye modunun pas geçileceği açıklanmıştı. EGX sırasında konuşan oyunun görsel yönetmeni Scott Mitchell yaptığı açıklamada oyunun salt multiplayer’a odaklandığını ve “hikaye modu olarak adlandırılabilecek her hangi bir moda sahip olmayacağını” açıkladı.

Buna göre oyunda tek kişi olarak antrenman yapabilecek ve farklı karakterleri kullanarak botlara karşı / co-op haritaları oynayabileceksiniz. Oyunun tek kişi bazında sunabildiği tüm içerik bundan ibaret. Bununla birlikte tıpkı PvP modunda oynar gibi yeni karakterler açabilecek, yıldız ve Renown puanları kazanabileceksiniz.

Ubisoft eğer bir değişiklik yapmazsa oyunun 1 Aralık tarihinde PC, Playstation 4 ve Xbox One’a çıkması bekleniyor, beta süreci ise devam etmekte.

2556189-r6s_screen_proceduraldestruction_e3_140609_4pm_1402348546

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler