div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Archlord 2 kapanıyor!

- Advertisement -

Yaklaşık 20 gün önce Archlord II son güncellemesini yayınlamıştı. Yapım aşamasındayken uzun süre meraklanan MMORPG oyunu için son haberlerse pek de güzel gelmiyor.

Webzen’in yaptığı açıklamaya göre Archlord II, 24 Kasım 2015 tarihinde kapanacak. Konuyla ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Webzen herhangi bir kapanma nedeni göstermedi. Yaptığı açıklamada oyunun bugüne kadar 300 binden fazla oyuncusuyla beş milyon saatin üzerinde oynandığını bunun da 580 yıldan fazla bir süre olduğunu belirtti.

Oyunun kapanış tarihine kadar oyuncular %100 daha fazla tecrübe puanı kazanabilecekler. Bunun yanında aynı şekilde altın oranı, eşya oranı ve Fame değeri de %100 oranında artacak. Lonca savaşları ve EI Drado haritası kapanış tarihine kadar takvimde belirlenen günlerde etkinliklerine devam edecek.Oyuncuların 1 Nisan’dan sonra yaptığı WCoin alışverişleri ise talep edilirse yine WCoin olarak geri ödenebilecek. Ancak bu WCoin’leri nakit paraya çeviremeyecek diğer Webzen oyunları içerisinde harcayabileceğiz.

Archlord2-Screenshot_04

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler