div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Archlord 2’nin yeni güncellemesi sonunda geldi!

- Advertisement -

MMORPG sektörünün durgun haline çözüm olmayı amaçlayan Archlord II açıçası çok da beklediğini bulamadı. Her ne kadar kötü bir oyun olarak sayamasam da açıkçası Archlord II’nin piyasadaki diğer MMORPG oyunlarından üstün olduğunu, kendine has yenilikleriyle oyuncuları etkilemeye çalıştığını söylemek pek doğru olmaz.

Webzen var olan oyuncularını korumak ve yeni oyuncular çekmek için son zamanlarda özellikle PvP üzerine yoğunlaşmış, PvP oynanış ile ilgili içerikler ile pek çok yarışmayı oyuncularla buluşturmuştu. Webzen nihayet PvE içeriğin de oyuna yetmediğini anladı ki yeni güncellemesinde oyun sonuna odaklanarak oyuncuların oyun sürelerini uzatmayı hedefliyor. Yayınlanan son güncelleme ile birlikte 55. seviyeden itibaren girilebilecek Dark Stronghold zindanının oyuna dahil olduğu açıklandı. Bu zindandan yeni ve 60. seviyelik silahlar ile teçhizatlar kazanabileceksiniz. Ayrıca yeni bir 60. seviye raid bosuu ile 56. seviyeden itibaren ulaşabileceğiniz yeni günlük görevler de oyuna dahil oldu.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler