div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Arena of Fate kapalı betası yaklaşıyor!

- Advertisement -

MOBA sektörüne sanırım büyük küçük her firma atılacak gibi duruyor. Geçtiğimiz senelerde duyurulan Arena of Fate ise Crytek’in MOBA oyunu olma özelliğini taşıyor. Tamamen klasik bir 5v5 savaş sistemine sahip olacak oyun karakter listesiyle oyuncuları kendine çekmeye çalışcak. Karakter listesinin gerçekten ilginç olduğunu söyleyebilirim. Tarihin ünlü kişiliklerinden tutun da masal kahramanlarına kadar pek çok karakter Arena of Fate’de yer alacak. Yani Nicola Tesla’yı da oynayabileceğiz Kırmızı Başlıklı Kız’ı da. Oldukça ilginç bir karakter listesi olacağı kesin. Tabii bu yetecek mi bekleyip göreceğiz.

Arena of Fate oyunun kapalı betası için kayıtları almaya başladı bile. Siz de Crytek’in bu MOBA oyununa katılmak isterseniz hemen oyunun internet sitesi üzerinden kayıt olabilirsiniz. Gamescom’da oyuncuların deneyim etme fırsatı buldukları oyun için yapımcı ekip konuştu. Yapımcılar oyunun kapalı beta testlerinin çok yaklaştıklarını ve bunun için heyecan duyduklarını, kapalı beta ile oyunculardan gelecek olan geri dönüşleri dikkate alacaklarının altını çizdi. Ama yine de hala oyunun kapalı betası için net bir tarih verilmemesi oyunu bekleyenleri üzdü.

screen3

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler