div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

ARK’ın son güncellemesi ile yeni bölgeler ve canlı çeşitleri geliyor!

- Advertisement -

Bugün yayınlanacak olan dev güncelleme ARK: Survival Evolved’a oyuncuların limitlerini zorlayacak iki yeni biyom getirecek.

Mayıs ayında erken erişime sunulduktan sonra kısa zamanda en çok oynanan oyunlar arasına giren, hem Youtuber’ların, hem de Streamer’ların sevgilisi haline gelen ARK: Survival Evolved gelişimine etkileyici bir hızla devam ediyor. Şimdiye kadar muhteşem grafikleri yanında dinozor evcilleştirme, T-Rex yuvası manzaralı gecekondu dikme, hatta taretler yerleştirme gibi seçenekler sunan oyun bugünkü güncelleme ile bataklık ve karlı bölgeleri, aynı zamanda bu bölgelere özel canlı çeşitliliğini de oyuncuların beğenisine sunacak.

Bunlardan ilki olan Swamp nemli ve sıcak havası ile bastığınız yere dikkat etmenizi gerektirecek, bolca da nehre sahip bir bölge. Burada bolca prehistorik yılan, timsah, dev böcekler, dişlerinin değdiği yeri güzelleştirecek piranha’lar ve dev kurbağalara rastlamanız mümkün. Ayrıca bölge bolca zehirli bitkiye ev sahipliği yapmakta, ancak bu bitkileri kullanarak oldukça nadir bulunan ve etkili reçeteler hazırlamanız mümkün.

İkinci biyom olan Snow ise “hayatta kalma” limitlerine güvenen oyuncuların kendilerini güvende hissetmek için alıp başını gideceği bölge olacak. Tıpkı The Long Dark’ta olduğu gibi bu kendi halinde, sakin diyarlarda sıfırın altında sıcaklıklarla, donmuş göller ile ve oldukça nadir rastlayabileceğiniz av hayvanlarıyla idare edebiliyorsanız ne ala. Tarih öncesi “Dire Wolf” ise onca tehdidi yanında evcilleştirdiğinizde size oldukça sadık bir yoldaş haline gelebilir. Ayrıca dev geyikler Megaloceros’lar da bu bölgelerde ikamet etmekte ve eğer üstesinden gelebiliyorsanız sizi hem eti hem de derisiyle koruyabilecek durumdalar.

Erken erişimi ARK gibi iyi kullanan oyunlar geldikçe keyfimiz katlanıyor, bakalım bu sefer nasıl maceralar yaşayacağız.

indir

q

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler