div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Armored Warfare açık beta tarihi açıklandı!

- Advertisement -

Armored Warfare’ın erken erişim testlerine katıldım. Elbette bazı sorunlar pek çok yerde baş gösteriyordu ve sürekli olarak güncelleme geliyordu. Buraya kadar işler normal. Sonuçta oyun erken erişim aşamasındaydı. Ancak bazı dönemlerde gelen 10-11 GB boyutundaki güncellemeler yok artık dedirtiyordu. Kendinizi yine böyle bir güncellemeye hazır tutmanızda fayda var zira yapımcı ekip oyunun ekim ayında açık betaya başlayacağını açıkladı.

Yapılan açıklmaya göre 1-7 Ekim tarihleri arasında yine yalnızca oyunun Founder Pack’lerinden satın alan oyuncular Armored Warfare’a giriş yapabilecekler. 8 Ekim’den itibaren ise tüm dünyadan herkes oyuna giriş yaparak eğlenceye dahil olabilecek. Açık betada 60’dan fazla savaş aracı, tahrip edilebilir dokuz PvP haritası ve 25 PvE haritası yer alacak. Obsidian açık betaya özel olarak oynanışa dair fikirler veren kısa bir videoda paylaştı.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler