div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Armored Warfare erken erişime devam ediyor!

- Advertisement -

Savaş araçlarını konu alan MMO oyunlarının popülerleştiği bu dönemde, bu oyun piyasasına yen bir isim olan Armored Warfare’da katılmayı planlıyor. Obsidian Entertainment’in yapımcılığını, My.com’un ise yayıncılığını üstlendiği bu yapım üç erken erişim dönemini geride bıraktı.

Obsidian Entertainment ve My.com yaptığı açıklamayla oyunun dördüncü erken erişim dönemine girdiğini açıkladı. Bu yeni erken erişim döneminin 7/24 açık kalacağı ve yapımcıların sunucu bağlantısını hiç kesmeyeceği açıklandı. Erken erişim dönemi 30 Ağustos’a kadar devam edeceği de verilen bilgiler arasında. Önceki erken erişim döneminde farklı olarak yeni araçlar, yeni bir araç upgrade sistemi, yeni haritalar ve oyunla ilgili dengeleme ayarları da eklendi. Ve son olarak oyunun istemcisini açtığınızda sizi çok güzel bir sürpriz bekliyor. Tam 11 GB büyüklüğünde bir güncelleme sizi karşılayacak. Bakalım dev boyutlardaki güncelleme oyunun eksiklerinin giderilmesine yardımcı olacak mı.

leo2a5ingaragerrrtcorner

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler