div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Armored Warfare içeriğini geliştiriyor!

- Advertisement -

Obsidian Entertainment’in tanklarla ve zırhlı araçlarla beraber savaştığımız MMO oyunu Armored Warfare açık betada ve erken erişim versiyonuna göre oyunda pek çok gelişme var. Açık betayla beraber oyuna pek çok yenilik sunan Obsidian, oyun içeriğini daha da genişletmeye devam ediyor.

Oyuncular şu zamana kadar tier 8 tanklara kadar sahip olabiliyordu. 17 Kasım’da gelecek olan 0.11 güncellemesi ile beraber oyuna tier 9 tanklar eklenecek ve bizde bu güçlü tanklarla savaşabileceğiz. Ayrıca oyuna eklenecek olan maç özelleştirme sistemi sayesinde bundan böyle istediğimiz savaşları istediğimiz şekilde gerçekleştirebileceğiz. Savaşa tek başımıza mı yoksa diğer oyuncularla mı dahil olacağımızı, oynayacağımız haritayı, oyun modunu ve maç süresini ayarlayabileceğiz. Böylece tam istediğimiz gibi oyunlara dahil olabileceğiz. Bunun dışında ise var olan araçlarla ilgili düzenlemeler, oyunun teknik yönüyle alakalı ayarlamalar yapıldı.

token_progression_screen_0

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler