div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Armored Warfare T-90 tankını tanıttı

- Advertisement -

İkinci dünya savaşına dair savaş araçlarını kullandığımız War Thunder ve Wargaming üçlüsünden sonra türe yeni bir soluk kazandırmayı hedefleyen Armored Warfare’da tüm hızıyla oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Modern savaş araçlarını bizlere sunacak olan oyun henüz alfa aşamasında ve bir takım teknik sorunlar yaşıyor olsa da tam sürümü beklemeden oyuna dair bir yorum yapmak doğru olmaz. Zaten konumuz da bu değil. Asıl haberimize gelecek olursak oyunun yapımcısı Obsidian Entertainment yepyeni bir tankı daha tanıttı.

Üçüncü erken erişim testinde olan oyuna dahil olan T-90 tankı bir Rus aracı olarak karşımıza çıkıyor. T-90 tankları Rus ordusunun T-80 tanklarının yerini doldurması için üretilmiş ve günümüzde Rusya ve Hindistan ordusunun kullandığı bir tanktır. T-90 tankları Armored Warfare’da Tier 8 bir araç olarak gözükecek. Güçlü bir zırha ve düşmanlara ciddi hasarlar verebilecek 125 mm’lik bir topa sahip olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler