div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Armored Warfare yeni erken erişim fazına geçiyor

- Advertisement -

Savaş araçları oyunlarının gittikçe popüler hale gelmesinin bir ürünü olan Armored Warfare geçtiğimiz günlerde üçüncü erken erişim testlerini sona erdirmişti. Piyasadaki diğer oyunlara göre daha modern tanklarla savaştığımız oyunun dördüncü erken erişime geçeceği sonunda açıklandı. Peki bu ne zaman olacak?

Obsidian Entertainment dördüncü erken erişim testinin tarih aralığını 13 Ağustos-30 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapılacağını açıkladı. Ayrıca yapılan açıklamalara göre erken erişim süreci 24 saat boyunca aralıksız olarak devam edecek. Yani verilen tarihler arasında erken erişime ulaşabilmek için önceki erken erişim testlerinde olduğu gibi belli saatleri beklemek zorunda kalmayacaksınız.

Dördüncü erken erişimle beraber Kuzey Amerika ve Avrupa sunucuları birleştirilerek bu bölgelerde yer alan oyuncuların beraberce oynaması sağlanacak. Bunun yanında Retrofit sistemi ile oyuncular bundan böyle oyuncu özelleştirmesi bakımından yeteneklerini daha fazla yarar sağlayacak biçimde geliştirebilecekler.

armored-warfare-5

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler