div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Black Desert Online bize free-to-play değil!

- Advertisement -

İşte bunu beklemiyorduk…

Bir süredir Kore ve Rusya serverlarında oynanabilen, oyuncuların oynayabilmek için ingilizce client yamasından tutun da gerekli bir sürü diğer ıvır zıvır işlem yapmak zorunda kaldığı Black Desert Online beklediğimizden biraz daha erken, 2016 yılı başında batıda olacak.

Oyunun yapımcısı Daum Games (adını okudukça kahkahayı basıyorum, umarım bir gün canlı röportaj yapmak zorunda kalmam.) oyunun batı pazarına uygun olarak(!) free-to-play veya aylık ödeme sistemine sahip olmayacağını, bir satış fiyatı olacağını ve oyunu aldıktan sonra oyun içi mikro ödeme sistemiyle istediğimiz ekstraları satın alabileceğimizi açıkladı. Pek çoğunuzun canını sıkacağını, pek çoğunuzun da “oh be, oyuncu kalitesi.” diyerek bu değişikliği sevinçle karşılayacağını tahmin ediyorum.

Oyunu merakla bekliyoruz, özellikle de aşağıdaki Tom Cruise benzeri, gözlerimizden yaşlar gelene kadar güldüğümüz karakteri tasarlayacak kadar detaylı karakter yaratım ekranını. :))< 284622-h1

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler