div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Black Desert Online’a sayılı günler kaldı!

- Advertisement -

Beklentilerimizi fazlasıyla karşılayan Blade & Soul’un ardından Black Desert Online’a da kavuşmaya az kaldı, tabii Türkiye’den erişim engeli uygulanmaz ise.

Bir süredir Kore ve Rusya serverlarında oynanabilen, oyuncuların oynayabilmek için ingilizce client yamasından tutun da gerekli bir sürü diğer ıvır zıvır işlemi yapmak zorunda kaldığı Black Desert Online, 3 Mart tarihinde batıda piyasaya çıkacak.

Oyunun Avrupa serverları açıldıktan sonra Türkiye IP’lerine bir engellemede bulunup bulunmayacağı konusunda hala net bilgi yok, ancak oyunun geçen ay yayınlanan ücretsiz karakter yaratma uygulamasına halen Türkiye’den ulaşılamıyor olması ise endişeleri arttıran bir diğer detay.

Bu durumun devamı basitçe Türkiye, Rusya, Moldova, Litvanya ve Letonya’nın dışarıda bırakılması anlamına geliyor ki bu durumda oyunu oynayabilmek için, üstelik para versek dahi dokuz takla atmak zorunda kalacağız demek.

Bilindiği gibi oyunun yapımcısı Daum Games oyunun batı pazarına uygun olarak free-to-play veya aylık ödeme sistemine sahip olmayacağını, bir satış fiyatı olacağını ve oyunu aldıktan sonra oyun içi mikro ödeme sistemiyle istediğimiz ekstraları satın alabileceğimizi açıklamıştı. Oyunun ikinci kapalı beta sürecinin 18 Şubat tarihinde başlayacağını ve katılmak isteyenlerin şuradan kayıt olabileceğini belirtelim. Elbette Türkiye’ye bu erişimin sağlanacağının garantisi yok…

Aşağıda oyunun muhteşem karakter yaratma bölümüne ait bir video var, göz atın derim.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler