div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Black Desert’a yeni açık dünya bossu geliyor

- Advertisement -

Black Desert Uzakdoğu oyuncularının doyasıya tadını çıkarmaya başladığı, Avrupalı oyuncuların ise hala umutla bölgeye gelmesini beklediği popüler bir MMORPG oyunu haline geldi. Oyunun Uzakdoğu’da o an var olan versiyonunun Avrupa’ya gelmesi bekleniyor. Bu nedenle de Uzakdoğu versiyonunda çıkan her türlü haber, güncelleme vs… gibi gelişmeler Avrupalı oyuncular tarafından takip ediliyor.

Oyunu sıkı takip eden oyuncular, oyuna geleceği duyurulan Valencia güncellemesini hatırlayacaklardır. Bu güncelleme oyuna oldukça zorlu bir çöl bölgesi oyuna gelecek ve bu bölge için güçlü bir açık dünya bossu tanıtıldı. Adını bilmediğimiz bu boss kanatsız bir ejderha olacak ve ikinci sınıf bir raid bossuna denk olacak. Bu ejderhanın sınırlı bir saldırı menzili bulunacak olsa da bu savaşların kolay geçeceği anlamına gelmiyor. Savaşacağınız ejderhayı kolay öldüremeyeceğiniz belirtilmekle birlikte, ejderha ile savaşırken aynı zamanda doğanın zorlu koşullarıyla yani kum fırtınalarıyla da savaşacaksınız. Zaten oyunun bu güncellemesinde çevresel etkilerin oyuna etki edecek olması, güncellemenin en önemli özelliğini oluşturduğunu da belirtelim.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler