div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Black Desert’ın Ninja karakterine oynanış videosu

- Advertisement -

Avrupalı oyuncular olarak gözümüz adeta Uzakdoğu’da O bölgeden gelecek birkaç MMORPG oyununu adeta büyük bir sabırla bekliyoruz. Bu oyunlardan belki de en heyecan yaratını Black Desert oldu. Geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız Black Desert’ın Avrupa’da (Amsterdam’da) bir ois açması oldukça heyecan verici bir olay oldu. Oyuncular en azından beta versiyonunu 2015 bitmeden deneyebilme umudu kazandı.

Yapımcı firma DAUM Avrupa’da oyunu piyasaya çıkarma hazırlıklarını yapa dursun oyun Kore’de çoktan ooynanmaya başladı ve DAUM sürekli olarak yeni içeriklerle oyunu güncellemeye devam ediyor. Oyunun yeni karakteri Ninja Kunoichi için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Ninja Kunoichi tahmin edebileceğiniz üzere sıikastçı bir karakter ve düşmanlarını büyük bir gizlilik içinde öldürüyor. Kalabalıkta gizlenmekte usta olan karakter aynı zamanda bir sis bombası atıp sisin içine saklanarak da rakiplerini alt edebilecek. Bu demek değil ki Ninja Kunoichi hiç açığa çıkmayacak. Açığa çıktığı zamanlar çevik hareketleri, yakın ve menzilli saldırıları onu düşmanlardan koruyacak. Defansif yönü biraz zayıf olsa da bu açığını hızıyla kapatmaya çalışacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler