div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Blade & Soul Destroyer’ı tanıttı!

- Advertisement -

Tüm Avrupa’da olduğu gibi ülkemizde de uzunca bir süredir, merakla beklenen bir oyun Blade & Soul. Uzak Doğu’daki oyuncular oyunu çoktan deneyim ettiler bile; ancak Blade & Soul bir türlü batı pazarıyla buluşamadı. Yine de en azından oyunun kapalı betasını yıl bitmeden oynayabileceğiz gibi görünüyor.

Blade & Soul’un batı pazarındaki dağıtımcısı NCSoft her geçen gün yeni bir sınıfı tanıtmaya devam ediyor. Bu defa tanıtılan ve hakkında bir video hazırlanan sınıf ise Destroyer oldu. Destroyer sınıfı elindeki büyükçe bir balta ile önemli bir yakın dövüş sınıfı olaca gibi gözüküyor ve DPS alanında en çok tercih edilen sınıflardan olacaktır. Yayınlanan videoda sınıfın yeteneklerine dair izlenimler elde edebiliyoruz ve gerek animasyonlar, gerekse yeteneklerin özellikleri beni hayli etkiledi. Düşmanı kaldırıp havaya fırlatmak ve baltamız ile birlikte yere çalmak son derece eğlenceli olacağa benziyor.

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler