div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Blade & Soul Founder’s Pack detayları belli oldu!

- Advertisement -

Avrupalı ve Amerikalı oyuncular tarafından merakla beklenen Blade & Soul’u önümüzdeki kış aylarında sonunda oynayabileceğimiz açıklanmıştı. NCSoft bu durumu bir adım daha ileri taşıdı ve oyunun Founder’s Pack ürünlerini satışa sundu.

Founder’s Pack ürünleri üç farklı paket halinde sunuldu ve her paketin de fiyatları birbirinden farklı. Üç paketin fiyatları 24.99$, 74.99$ ve 124.99$ olarak belirlendi.Tüm ürünler kapalı beta erişimi ve oyunun tam sürümüne üç gün önceden başlama avantajını sunuyor. Yüksek fiyatlı iki paket ise oyunculara avantaj sağlayacak oyun içi eşyalar sunuyor. Ayrıca 24.99$’lık pakette iki karakter yaratma slotu oalcak. 74.99$’lık paket ise üç karakter slotu bulunduracak ve 30 günlük premium üyelik sağlayacak. En pahalı paket olan 124.99$’lık paket ise içerisinde 4 karakter slotu barındırırken 90 günlük premium üyeliği oyunculara sunacak.

558692f7883b5

Haberler

1 Yorum

  1. 2 karakter slotu felan yazılmış da yanlış o 2 karakter title ı o diğerlerinde ise 3 ve 4 slotlar +2 ekstra orta pakette +5 ekstra büyük pakette düzeltin bence.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler