div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Blade & Soul kapalı beta tarihi sonunda açıklandı!

- Advertisement -

Ülkemizde ve tüm Avrupa’da uzun zamandır sabırsızlıkla beklenen free to play MMORPG oyunu Blade & Soul’un bu sonbaharda kapalı betasının başlayacağı bilinse de ne yapımcılar ne de NCSoft net bir tarih vermemişti.

En sonunda NCSoft yaptığı açıklmayla Blade & Soul’un kapalı beta testlerinin 30 Ekim’de başlayacağını açıkladı. Bununla birlikte oyunun Almanca ve Fransızca versiyonlarının 24 Kasım’da hazır olacağı belirtilirken diğer diller için bir açıklama yapılmadı. NCSoft minimum 20 günlük süreler ile beş adet kapalı beta testi yapmayı ve oyunu 2016 başına hazır etmeyi hedefliyor. Siz de hala oyuna kayıt olabilir ve kapalı beta davetiyesi bekleyebilirsiniz. Ancak kesin olarak kapalı betaya katılmak istiyorsanız oyunun Founder Pack ürünlerinden satın alabilir ve 30 Ekim’den itibaren tüm kapalı beta testlerine katılabilirsiniz.

Son olarak NCSoft’dan Nicolas Coutant: ” Oyuncular Blade & Soul le tonla eğlenceye tanık olacaklar. Bizim amacımız mümkün olan en iyi oyun deneyimini oyunculara sunmak. Beta süreci boyunca oyunculardan gelecek geri dönüşleri ve bunları oyunun final sürümüne yansıtmak için büyük heyecan duyuyoruz” açıklamasını yaptı.

hogshead-hamlet

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler