div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Blade & Soul Kostüm yarışması sonuçlandı!

- Advertisement -

Blade & Soul’un tadını hali hazırda Uzakdoğu ülkeleri tattı. Avrupalı oyuncular ise uzun bir süredir oyunu oynayabilmek için adeta çırpınıyor. Neyse ki NCSoft geçtiğimiz aylarda Blade & Soul’un bu kış Avrupa’da beta testleriyle görücüye çıkacağını duyurdu ve bir nebze olsun rahatladık. Hatta NCSoft bununla da yetinmeyip oyun için özel bir kostüm etkinliği düzenledi. Blade & Soul hayranları oyun için en iyi kostümleri tasarlamak için kolları sıvadı.

NCSoft oyuncuların da oylamaya katıldığı yarışmanın galiplerini nihayet açıkladı. Hem Kuzey Amerika hem de Avrupa’dan birer oyuncu kostüm yarışmasının galibi seçildi. Kazanan bu iki tasarım oyun kış aylarında oynanabilir olduğunda kullanılabilir hale getirilecek.

bns_02

Yarışmanın kazananlarından Kuzey Amerika bölgesinin tasarımcısı Essylinncott yukarıda görebileceğiniz tasarladığı kostümde kovboy tarzını Avrupa temalı zırh tasarımlarıyla harman etmiş. “Royal Crows” isimli bu tasarım koyu renk bir lacivert tonu ile siyahtan oluşuyor.Tasarımcı bu tasarımda kuzgunlardan ilham almış.

bns_01

Diğer bir tasarımcının elinden çıkan yukarıdaki kostüm ise üst ve alt vücudun arka kısmını tamamen saran siyah bir kaftan, siyah bir pantolon ve siyah bir ayakkabıdan oluşuyor. Kol bölgesinde ise zincir tasarımlar yer alıyor. Bu tasarımın sahibi ise Avrupa bölgesinden Edo Sky.

Diğer tüm finalistlere de belli ödüllerin e-mail yoluyla dağıtıldığı açıklandı. Biz de kazananları tebrik ediyoruz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler