div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Blade & Soul’dan Force Master videosu!

- Advertisement -

Tüm Avrupa’da ve ülkemizde heyecanla beklenen Blade & Soul artık her hafta yeni bir sınıfı bir videoyla tanıtmayı gelenek haline getirdi. Her geçtiğimiz hafta bir sınıfın oynanışına tanıklık ediyoruz ve bu videolar oyuna olan iştahımızı iyiden iyiye kabartıyor.

Bu hafta ise NCSoft Force Master sınıfını bir videoyla oyunculara gösterdi. Force Master menzilli bir sınıf olacak. Saldırıları tek düşmanlara ciddi hasarlar verebileceği gibi alan saldırılarıyla birden fazla düşmanı da incitebilecek. Force MAster gücünü Focus denilen kaynaktan alacak ve yeteneklerini kullanırken bu kaynaktan harcanacak. Elbette bu kaynağı verimli kullanabilmesi için hangi yeteneğin ne zaman kullanılacağını bilmek önemli.

Force Master aynı zamanda buz ve ateş elementlerini kontrol edebilecek ve bu elementlerden güçlü kombolar elde edebilecek. Bu kombolar bu iki elementin harmanlamasıyla oluşan saldırılar olabilecek. Force Master’ın en önemli yeteneklerinden biri de düşmanın kısa süreliğine hareketini engelleyerek onun sağlığını çalmak olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler