div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

CABAL 2’ye yeni PvP içerikler geliyor!

- Advertisement -

CABAL ülkemizde de son derece sevilen bir MMORPG olmayı başarmıştı. Uzun yıllar boyu geliştirme aşamasında kalan ve bir ara adeta yılan hikayesine dönen CABAL 2 en sonunda Temmuz itibariyle açık betaya kavuştu. Yapımcı firma oyunun beta versiyonunun PvP içeriğin geliştirebilmek ve oyunculara daha iyi bir PvP tecrübesi sunabilmek adına bugün bir güncelleme yayınlayacak.

Yeni güncelleme ile beraber oyun iki yeni PvP arenası ve sıralamanın üst kısmındaki oyuncular için yeni ödüllendirme sistemi getirecek. Eğer bir PvP oyuncusu değilseniz yine güzel bir haberimiz var. PvP içeriğin yanında CABAL dünyasının farklı bölgelerinde yer alan canavarlar ile savaşabileceğiniz Monster Arena oyuna dahil olan diğer bir içerik. Girebilmeniz için seviye 10 olmanız gereken yeni PvP arenasında oyuncuların her biri diğerlerine en iyi olduğunu kanıtlamak için çabalayacak. Her bir savaş size puanlar kazandırabilecek ve sezon sonunda sıralamalar belli olacak.

7

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler