div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Cabal 2’ye yeniz zindanlar ve yeni seviye sınırı geliyor!

- Advertisement -

Uzunca bir süre bekledikten sonra sonunda oynama imkanına sahip olduğumuz CABAL 2 oyun içeriğini geliştirmeye devam ediyor. Oyunun yeni güncellemesi Ruins of the Gods 14 Ekim’de yayınlanacak. Güncelleme birbirinden önemli yenilikler ile gelecek.

Güncelleme ile beraber yeni seviye sınırı, yepyeni bir bölge ve yepyeni üç farklı zindan oyuna eklenecek. Yeni bölge The Gray Canyon, seviye 40 ve üzeri oyunculara hitap edecek. Üç zindan ilki Silent Snowfield, seviye 43 oyunculara hitap edecek. İkinci zindan Ancient Acadmy ise seviye 45 ve sonrası oyuncuların girebileceği bir zindan olacak. Son olarak üçüncü zindanımız Tomb of Kain ise saydığım ilk iki zindanı tamamlayan oyuncular için açık olacak. Bu yeni zindanlar oyunculara ödül olarak yepyeni teçhizatlar sunacak. Son oalrak ise güncellemeyle beraber oyuncular çeşitli ödüller alabileceği çeşitli etkinliklere katılabilecek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler