div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Cabal II’ye Challange Mode güncellemesi geldi!

- Advertisement -

Uzun süre bekledikten sonra yayınlanan bir oyun olan Cabal II her geçen gün oyun içeriğini genişletmeye devam ediyor. Oyuna gelen yeni Challange Mode güncellemesi de oyunculara zindanlarla ilgili yenilikler sunuyor.

Yayınlanan güncelleme ile beraber var olan zindanlarda Challange modu seçeneği aktif olacak. Peki bu mod ne işe yarayacak. Chllange modu ile oyuncular zindanlarda daha güçlü bosslar ile belli bir zamanlamaya göre mücadele edecekler. Boss yok edildiğinde süre saate işlenecek ve oyuncular sıralamalarını yükseltebilmek adına daha çok bossu öldürme şansı yakalayacak.

Challange modu zindanları oyunculara aynı zamanda bir takım kazanımlarda verecek. Rünler bu zindanlar aracılığıyla kazanılabilecek ve bu rünler oyuncuların istatistiklerini yükseltecek. Rünleri upgrade etmek ve daha güçlü hale getirmek Rune Transformation System ile mümkün olacak. Güncellemenin videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler