div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Colonies Online’a daha iyi tutorial!

- Advertisement -

Bağımsız bir oyun yapımcısı olan Iron Bit Studios şu sıralar Steam’de erken erişimde bulunan MMO oyunu Colonies Online’ı geliştirmek için çaba sarf ediyor. Colonies Online’da oyuncular çeşitli gezegenleri keşfediyor. Yapılan keşiflerde gezegendeki canlı organizmaları ve doğal kaynakları açığa çıkarıyoruz. Gezegeni kolonileştirmeye çalıştığımız sırada elbette bu canlı organizmalar başımıza bela olabiliyor. Amacımız birden bire hayatta kalmaya dönüşüyor. Iron Bit Studios erken erişimde yer alan oyunu için önemli bir güncelleme yayınladı. Peki bu güncelleme neler getiriyor?

Güncellemenin en önemli özelliklerinden biri tutorialın çok daha iyi bir haliyle değiştirilmiş olması. Bu yeni tutorial ile beraber her yeni oyuncu bir adet antrenman kampına sahip olacak. Böylece kolaylıkla oyunda nasıl hayatta kalabileceğini ve ekipmanlarının ne işe yaradığını çözebilecek. Yapımcı ekip bunun yanında oynanışa dair bir takım düzenlemelerin de yapıldığından bahsetti. Bu geliştirmeler daha çok silahlar, kaynaklar ve oyundaki hataların ve bugların düzeltilmesi şeklinde oldu.

Screenshot1

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler