div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Conquer Online’ın 3.0 güncellemesi PvP için neler getiriyor?

- Advertisement -

Conquer Online’ın 3.0 güncellemesi daha önce Eylül ayı için duyurulsa da son derece geniş olan güncelleme Ekim’e kaldı. Yapımcı ekip Ekim ortasında güncellemenin ilk içeriklerini yayınlamaya başlayacak. Peki bu içerikler neler? Oyun bize ne yenilikler sunacak?

Öncelikle uzun zamandır beklenen Kingdom War içeriğinin güncellemenin ilk dalgasıyla beraber oyuna ekleneceğinin müjdesini vereyim. Bilmeyenler için ise Kingdom War’u kısaca açıklayayım. Bu yeni PvP içeriği sayesinde loncalar, birlikler ve krallıklar birbiriyle tüm Conquer Online dünyası üzerinde çarpışabilecekler.

Bundan böyle bir birlik, Kingdom War sonrası galibiyeti elde ettikten sonra tüm gücü eline geçiren monark bir güç haline gelebiliyor. Galip gelen birliğin lideri, aynı zamanda bir krallık olan oyun sunucusunun da lideri yani imparatoru haline geliyor. Bu şekilde bir krallık kurulduğunda ise bu krallığın bir komuta zinciri de oluşuyor. Ayrıca krallıklar diğer krallıklar ile de çarpışarak son derece büyük çaplı savaşlar gerçekleşebiliyor.

Conquer3

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler