div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Counter-Strike Nexon: Zombies’e altı günde altı büyük güncelleme!

- Advertisement -

Nexon Europe, F2P türündeki bilgisayar oyunu Counter-Strike Nexon: Zombies için senaryoya yeni bölümler ve savaş modları getiren devasa güncelleme paketini yayınlamaya başladı.

Ücretsiz shooter türü bilgisayar oyunu Counter-Strike Nexon: Zombies için şu ana kadarki en büyük güncelleme paketi yayınlanmaya başlandı. Tales of the Undead (Zombi Masalları) isimli devasa güncelleme paketinde yeni sınıflar, daha zorlu oyun modları, dikkat çekici senaryolar ve bir birinden muhteşem nesneler yer alıyor. Güncelleme, büyüklüğü nedeniyle 6 güne yayılarak yayınlanıyor.

Altı büyük güncellemeden ilkinde oyuncular artık devasa zombi karakteri Angra gibi gökten yıkım getirebiliyor. Yine oyuncular Comanche helikopterin kontrolünü ele alarak savaşı gökyüzüne de taşıyor. Bu güncelleme ile iki yeni Eğlence Modu’da geldi. Bu modlardan ilki olan Gizli modda (Hidden Mode) kullanıcılar doğaüstü görünmezlik yeteneklerini kullanarak diğer oyunculara gizlice yaklaşabiliyor. Nesne Savaşı modunda ise (Item Battle Mode) yeni nesneler ile klasik Takım Ölüm Karşılaşmaları (Team Deathmatch) yeni bir boyut kazanıyor.

26 Kasım’da yayınlanan ikinci güncellemede ise Zombi Senaryosunun 5. sezonu bulunuyor. Sezonun heyecan verici ilk bölümünde Jennifer ve takımı, Süper Asker Deneyi ile ilgili istihbarat alıyor ve zombiler ile dolu terk edilmiş gizemli şehirde araştırma başlatıyor. Bu bölümde oyuncuları büyük bir aksiyon bekliyor.

27 Kasım’daki güncellemede ise yeni bir Eğlence Modu daha geldi. Zombie Hide and Seek isimli bu modda sayıları 20’ye varan oyuncular kediler ve farelerin büyük çaplı oyununa dâhil oluyor. İnsan grubu, gizlenmiş olan gerçek zombileri bularak avlamaya çalışırken zombiler de insanlardan kaçmak için kurnazlık ve düzenbazlığa başvuruyor.

28 Kasım’da gelen Sudden Death isimli yeni güncelleme, zorlu ve hızlı bir öldürme modu olarak öne çıkıyor. Haritanın ortasında yer alan bir silah ile oyuncular, rakiplerini olabildiğince hızlı davranarak saf dışı bırakmak zorunda.

29 Kasım’da ise Zombi Senaryosunun ikinci bölümü yayınlandı. Bu bölümde Jennifer kendisinin muhbiri olan Laser Wing’in katilini bulmak için harekete geçiyor. Şüpheli bir laboratuvarı keşif sırasında karşılaştığı tanıdık bir zombi, Jennifer’ın uzun zamandır gömülü olan hatıralarını da tekrar canlandıracaktır.

- Advertisement -

30 Kasım’da yayınlanacak 6. güncelleme ile Zombi Senaryosunun üçüncü bölümü oyunculara sunulacak. Bu bölümde oyuncular, gerçeğe ulaşmak için zombi sürüleri ile savaşmaya devam edecek.

Tales of the Undead isimli güncelleme paketi ile ilgili daha fazla bilgi için: http://steamcommunity.com/games/273110/announcements/detail/108446938141566131

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler