div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Crossout’un araç özelleştirme videosu yayınlandı!

- Advertisement -

Gaijin Entertainment denince aklınıza hemen War thunder gelebilir. War Thunder gerçekten de oynaması zevkli, başarılı bir yapım odlu; ancak Gaijin’in tek oyunu War Thunder değil elbette. Savaş araçları ile uğraşmayı seven yapımcı firmanın bilim kurgu temalı space shooter oyunu Star Conflict de son derece başarılı bir yapım olmuştu. Şimdi ise Gaijin Entertainment yeni bir savaş aracı oyunuyla daha karşımıza çıkmaa hazırlanıyor. Crossout isimli oyunda yapımcılar oyuna direk olarak savaş aracı koymaktan ziyade, kullanılacak araçları oyunculara sunacak ve oyuncular bu araçları istedikleri şekilde modifiye edip bir ölüm makinesi yaratabilecekler.

Gaijin Entertainment araçların özelleştirilmesi ile ilgili bir video yayınladı ve bir kez daha gönlümüzü fethetmeyi başarmış görünüyor.Araçtaki her parçanın özelleştirilebildiğini görmek son derece heyecan verici. Yüzlerce araç tipi üzerinde lastiklerden, silahlara, kaportaya, zırha ve daha pek çok parçaya dair özelleştirme yapabilecek olmamız son derece güzel olacak gibi duruyor. Aşağıdaki videoyu izlediğinizde eminim siz de oyunun özelleştirme sistemini çok beğeneceksiniz.

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler