div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

DC Universe Online’a güncelleme

- Advertisement -

Süper kahraman oyunları son zamanlarda hız kazanan bir oyun türü haline geldi. DC evreni her ne kadar Infinite Crisis’de beklediği ilgiyi görmemiş olsa da DC Universe Online yıllardır istikrarlı bir biçimde yoluna devam ediyor. Daybreak Games oyuna gelen yeni güncellemeyi ve güncelleme içeriğini açıkladı.

Güncelleme ile ilgili verilen bilgilere göre oyuna sekiz kişilik yeni bir Operation ve bir adet yeni Duo eklendi. The Bombshell Paradox isimli ve sekiz kişi destekleyen bu Operation’da Cat Woman, Wonder Woman, Harley Quin ve Talia al Ghul gibi tanıdık isimlerin Bombshell versiyonlarını görebileceğiz. The Bombshell Paradoz yeni PvP ve PvE görevleri de sunacak.

Yeni Duo Corrupted Zamaron ise senaryo olarak War of Light’ı devam ettiriyor. Bu Duo’da Zamaron’a dönecek ve tehlikeli bir oluşum olan Black Lantern Corps ile savaşacağız. Ayrıca Green Lantern gibi kahramanların manipülasyona uğramış güçleriyle de savaşacağımız verilen diğer bilgiler arasında.

481

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler