div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dead Island: Epidemic yolun sonuna geldi…

- Advertisement -

Deep Silver’ın 20 Kasım 2014 tarihinde Steam üzerinden erken erişime aldığı MOBA oyunu Dead Island: Epidemic kapılarını kapatıyor.

Dokuz aydır beta aşamasında yer alan oyun oldukça iyi eleştiriler almasına rağmen maalesef popülerlik basamaklarını tırmanma konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyordu bir süredir. Deep Silver’dan gelen açıklama ise şu şekilde;

“Kapalı alpha aşamasından başlayarak tüm kapalı beta ve açık beta süreçleri boyunca oyunculardan çok faydalı eleştiriler ve cesaretlendirici geri bildirimler aldık. Bunlar oyunun geliştirilmesi aşamasında yer alan tüm ekipler için paha biçilemez şeyler. Geçtiğimiz birkaç hafta ve birkaç ay boyunca Dead Island: Epidemic’in nasıl yol aldığını ve geleceğini değerlendirdik. Bunu duyurduğumuz için çok üzgünüz ancak oyunun gelişiminin durdurulması yönünde bir karar almış bulunuyoruz.

Oyunun sunucularını 15 Ekim tarihine kadar açık bırakacak ve bu süre boyunca hesabınızdaki kalan bakiyeyi kullanırken daha önce oynamak istediğiniz ancak buna zaman bulamadığınız tüm karakter ve boost’ları rahatça deneyebilmeniz için çok ciddi indirimler uygulayacağız. Herkese destekleri, geri bildirimleri ve Dead Island: Epidemic’e ayırdıkları zaman için teşekkür ederiz. Siz olmasanız bu oyun aynı olmazdı.”

1391734508-dead-island-epidemic

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler