div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dead Union Ağustos ayında geliyor!

- Advertisement -

Bir dönem durgunluk geçiren MMOFPS piyasası son zamanlarda tekrar hareketlenmiş bir görünüm sergiliyor. Yine eskisi gibi her an yeni bir MMOFPS oyununun duyurulmasına veya piyasaya çıkmasına tanık olmaya başladık. Tabii oyunlar bu sıklıkta piyasaya çıkınca, bu oyunların kalitesi de tartışılır düzeyde oluyor.

Oyun piyasasına hızlı bir giriş yapmayı hedefleyen MMOFPS oyunu Dead Union’ın yapımcıları bu yeni MMOFPS’i Ağustos ayında oyuncularla buluşturmayı hedeflediklerini duyurdu. Zombi temalı bir oyun olan Dead Union ücretsiz olacak ve MMOFPS oynanışın shooting yönü dışında stratejik derinliğe de sahip olacak. En azından yapımcı ekibin iddiaları bu yönde. Bunun yanında ayrıca zaman zaman oyunun bir tower defense oyununa dönüşeceği de söyleniyor.

Oyunu yalnızca bir shooter olmaktan ayıran bir diğer özellik daha var. O da oyundaki zombi ordumuzun başına geçebilecek olmamız. Yani oyunu hem zombilere karşı hem de onların tarafında oynayabileceğiz. Son olarak ise oyunun ilginç bir yönünü anlatmak istiyorum. Zombiler oyunda çok çeşitli yeteneklere sahip olacaklar. Mesela bir doktor öldüğünde ve zombi olduğunda onun doktorluk özelliği zombi olarak devam edecek.

11742747_515209508660598_4100107325849057476_n

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler