div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Destiny oyuncularının sayısı 25 milyonu geçti!

- Advertisement -

Activision’dan yapılan son açıklamaya göre The Taken King piyasaya sürüldüğünden beri oyuncu sayısı 5 milyon adet arttı.

9 Eylül 2014 tarihinde PS3/PS4/X360 ve Xbox One için piyasaya sürülen Destiny için yürütülen tanıtım kampanyası tarihin en büyüklerinden biriydi hatırlanacağı üzere. İlk günlerinde ciddi server sıkıntıları yaşadıktan sonra ayaklarının üzerine basmaya ve hızla büyümeye başlayan oyun bu yaz aylarında 20 milyon gibi çok ciddi bir oyuncu kitlesine ulaşmıştı.

Sık aralıkla düzenlenen oyun içi etkinlikleri, nadir bir silahın peşinden iz süren binlerce oyuncusu, aralarında birleşerek sosyal sorumluluk projelerine yaptıkları katkılar ile bile bu rakamın sadece nicelik değil nitelik açısından da zengin olduğunu görmek mümkün diye düşünüyorum.

Activision’dan yapılan açıklamada oyunun ilk çıktığı gün konsollar üzerindeki download rekorlarını kırdığı ve bu aktif oyuncuların günlük ortalama oyun süresinin üç saatin üzerinde olduğu da tekrar hatırlatıldı. Ayrıca oyun Twitch’te en fazla izlenen konsol oyunu durumunda.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler