div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Destiny’nin en gizemli silahının izinde…

- Advertisement -

Destiny’nin Taken King eklentisi geçtiğimiz günlerde piyasaya çıktı ve kendi gizemlerini, kendi hikayelerini yaratmaya aynı hızla devam ediyor.

Oyunlarda zor ele geçirilebilen “rare” içeriklere alışsak da halen her birinin muhabbeti, izleyicisi, takipçisi bir hayli fazla. Söz konusu Destiny olunca bu nadir içerikler de oldukça ilgi çekiyor tahmin edebileceğiniz gibi. Bu sefer hazine avcılarını evren boyunca peşinden koşturan şey ise Sleeper Simulant adlı bu enigmatik silah.

Bungie’nin evreni boyunca turlayan define avcılarından henüz hiç biri bu silahı keşfedip ardındaki gizemi çözebilmiş değil. Nasıldır, ne yapar, nerede bulunur, nerelere bakmak lazımdır diye merak edenler için Reddit sayfası bile mevcut. (r/searchforthesleeper) Pek çok teori mevcut burada görebileceğiniz gibi, dağa bayıra bırakılmış izlerden tutun da, bir diyalogdaki ipuçlarına kadar binlerce parça bir araya getirilmeye çalışılıyor, henüz hiç kimse de yakınına kadar gelebilmiş değil.

Bakalım ne zaman Sleeper Simulant’ın bulunduğu ve gizeminin çözüldüğü ile ilgili bir haberi sizlerle paylaşacağız.

231

mark-van-haitsma-exotic-30-new-back-perspective

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler