div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Devilian açık betası Aralık’da başlıyor!

- Advertisement -

Devilian son zamanlarda free-to-play dünyasında en çok ses getiren oyunlardan biri oldu. Uzakdoğu’dan sonra Avrupa ve Kuzey Amerika için de oldukça heyecanla beklenen hack’n’slash MMO’su başarılı alfa ve kapalı beta testlerinden sonra nihayet açık beta için son hazırlıklarına başladı.

trion Worlds yayınladığı haber ile Devilian için açık beta tarihi verdi. Yayıncı firma isteyen herkesin katılabileceği açık betanın 2 Aralık çarşamba günü başlayacağını açıkladı. Bunun dışında verilen sevindirici bir haber ise oyunun 10 Aralık’da tam sürüme geçeceğinin açıklanması oldu. Eğer bir Founder’s Pack sahibiyseniz sevinebilirsiniz. Zira Founder’s Pack sahipleri oyunu resmi çıkışından iki gün önce yani 8 Aralık’da oynamaya başlayabilecekler. Ayrıca satın aldıkları Founder’s Pack’den gelen her türlü oyun içi nimetten yararlanabilecekler.

Son oalrak Trion Worlds oyunun sınıflarından Shadowhunter için yeni bir video yayınladı ve bu sınıfın oynanışını ve yeteneklerini oyunculara şöyle bir gösterdi.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler